Vaccination skyddar dig mot olika infektioner och sjukdomar.

Hos oss får du hjälp med alla typer av vaccination bl. a. resevaccin, bältrosvaccin, TBE och influensavaccination. Ska du utomlands var ute i god tid när det gäller din resevaccination. Vissa vaccin tar det lite tid innan du får skydd av.
Välkommen till vår mottagning på Storgatan 14 i Strängnäs.

BOKA TID
PRISLISTA

 

TBE-vaccination

Om du bor eller vistas i områden där fästingar och TBE-smitta förekommer är det viktigt att vaccinera dig mot TBE, fästingöverförd hjärninflammation. Vi åker runt i Mälardalen och Dalarna och vaccinerar under sommarhalvåret, välkommen att besöka oss. Klicka på knappen nedan, så kan du se när vi kommer till en ort nära dig. Glöm inte att fylla i en hälsodeklaration innan du kommer, det sparar tid och du slipper vänta, OBS! Du behöver fylla i en hälsodeklaration före varje besök.

Om du också ska vaccinera dig mot covid-19, tänk på att du rekommenderas att inte ta något annat vaccin 7 dagar innan och efter varje dos covid-19 vaccin.

VACCINATIONSBUSSEN
LÄS MER OM FÄSTINGAR OCH TBE
HÄLSODEKLARATION

Önskar du uppgift angående tidigare vaccination kan detta endast utlämnas efter uppvisande av giltig legitimation. Detta kan du göra på vår mottagning på Storgatan 14 i Strängnäs eller i vår vaccinationsbuss när vi är ute och vaccinerar. Hur vi som vårdgivare kan utlämna information styrs av Patientdatalagen (2008:355, 8 kap).