Det viktigaste för oss är våra kunder!

Vi på Milkrun Care erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner. Företaget startade 2014 och har stor kunskap och erfarenhet av hälso- och sjukvårdstjänster. Vi vet att det är mer ekonomiskt att arbeta förebyggande och stärka hälsa. Vi vet också att du som företagare ibland hamnar i situationer där du behöver snabb och professionell hjälp. Då vi har flera olika yrkeskategorier som samverkar hos oss kan vi även finnas som stöd i situationer då ohälsa uppstår.
Vi kan hjälpa er som företag på både individ, grupp och organisations nivå och du kan träffa oss på mottagningen på Storgatan i Strängnäs eller ute på ert företag. Vår och sommar kan du även vaccinera dig mot TBE i vår vaccinationsbuss.

Jag som driver Milkrun Care AB heter Liselott Ek. Jag har många års erfarenhet av företagshälsovård och vaccinationer. Jag är utbildad distriktssköterska och har även arbetat som chef i flera olika organisationer. Tillsammans med mina medarbetare kan vi erbjuda dig som kund en hög kompetens och ett professionellt bemötande.

——-

2/10 2023 blir Milkrun Care Mälarpraktiken. Vi finns nu på Trädgårdsgatan 25 i Strängnäs.
För att kontakta oss för frågor eller tidsbokning ring 0152-181 80.
Välkomna!

KONTAKT